Рецепти традиційної етнічної кухні Etnocook
За алфавітом
А
Б
Борщ (червоний, українська кухня)
Простий та доступний фоторецепт приготування справжнього українського борщу з буряковим квасом від традиційної етнічної кухні Etnocook
Булки з козячим сиром (українська кухня)
Детальний опис з фото простого рецепту приготування українських булок на заквасці, начинка – козячий сир від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua
Булки на хмелевій заквасці (українська кухня)
Детальний покроковий український рецепт пишних булок на природній заквасці з шишок хмелю від кулінарного сайту традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua
В
Вареники з сиром і овочами (парові) (українська кухня)
Рецепт приготування ніжних пухких вареників на пару з тіста на домашній заквасці від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua
Варення з полуниць (українська кухня)
Рецепт Полуничного Варення від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua
Великодня Паска (українська кухня)
Детальний опис з фото простого рецепту приготування українського Великоднього хліба від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua
Г
Галушки картопляні з начинкою (українська кухня)
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
Закваска для тіста (найпростіша)
Закрита піца кальцоне з тіста на заквасці
І
Й
К
Картопляники до риби, тушкованої з овочами
Квашена капуста з білими грибами (тушкована)
Крабове різото зі смаженими гребінцями
Курячі серця в сметанному соусі
Л
Ліниві вареники/галушки з картоплею
М
Млинці з сметаннною поливкою і варенням
Н
О
Омлет (яйця, в’ялене м’ясо, помідори і пармезан)
П
Р
С
Сирник (українська страва)
Сочевиця з тушкованими овочами
Т
Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)
Троянда з тіста для декору торта
У
Ф
Філе індички в винному соусі і тушена капуста на гарнір
Форель, фарширована апельсинами
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)
Статті
Agri-cube: японські технології для домашнього городництва
Перепелині яйця – важливий елемент здорового харчування
Японські солодощі в західному стилі з місцевими складниками
Волоський горіх – цілющі властивості
Традиційні японські солодощі (ваґаші)
Надзвичайні властивості звичайної петрушки
Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні
Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії
Шябу-шябу: гаряча японська страва
Справжні японські суші і чим вони відрізняються від суші в Україні
Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі
Японські ресторани. Частина ІІ: інтер’єр
Японські ресторани. Частина І: історія, загальні дані, зовнішній вигляд
Хліб: традиції приготування в давнину
Поради
Фрукти і ягоди
М’ясо
Порада дня: як зберегти рибу свіжою
Порада дня: розтирання жовтків