яйця курячі……………………7 шт.
в’ялене м’ясо………………. 2-3 тоненькі плястерки
сметана……………………….1 ст.л.
борошно пшеничне……………….1 ст.л.
оливкова олія…………………4 ст.л
помідори……………………..4 шт. середніх розмірів
твердий сир тертий (пармезан)……….4 ст.л
сіль
зелень кропу
Приготування:
1. Розігріваємо олію на широкій сковорідці і підсмажуємо м’ясо.
2. Яйця збиваємо з сметаною, сіллю і борошном.
3. заливаємо тістом м’ясо, смажимо до загустіння.
4. Помідори ошпарюємо окропом, чистимо, ріжемо плястерками, викладаємо на тісто, посипаємо сиром і кладемо сковорідку в розігріту (220 С) духовку на ~15хв.
5 Перед подачею на стіл посипати дрібнонарізаною зеленню.