Склад:
борошно пшеничне в.г…… 3 скл.
молоко………………………. 2 скл.
яйця перепелині…………. 4 шт
дріжджі………………………. 1 пакетик сухих дріжджів (слідкувати за інструкцією) або 25 гр. свіжих
цукор ……………………….. 1/2 скл.
цукор ванільний ……….. 1 ч.л.
вершки ……………………. 5 ст.л.
Приготування:
1. До просіяного борошна додаємо дріжджі
2. До борошна доливаємо тепле молоко і ретельно вимішуємо.
3. Всипаємо в тісто ванільний і звичайний цукор, весь час перемішуючи тісто дерев’яною ложкою.
4. Перепелині яйця миємо щіткою, відділяємо жовток від білка, додаємо до тіста жовтки, а потім збиті білки. Потім вливаємо вершки і все це вимішуємо
5. Готове тісто накриваємо чистим рушником і ставимо в тепле місце, щоб підросло.
6. Набираємо тісто ложкою і смажимо на сковорідці з розігрітою олією з обох боків.
7. Готові млинці поливаємо поливкою,яку готуємо так до сметани додаємо варення і перемішуємо.
А що за варення таке фіолотове?
Смородинове варення зі сметаною
А що за варення таке фіолотове?
Смородинове варення зі сметаною