Млинці з яблуками

Складники:

борошно пшеничне в.г……………………2 склянки
кефір…………………………………1 склянка
яблука……………………………2-3 шт. середніх розмірів
яйця курячі………………………..2-3 шт.
білий цукор-пісок………………2 ст.ложки
ванільний цукор………………….1 ч.ложка

сода або порошок для печива……………..1/2 ч.ложки
цукрова пудра………………………….2 ст. ложки
рослинна олія (соняшникова)……………..5-10 ст. ложок

Час приготування: 1 год.

Кількість порцій: 2

Приготування:

1. Яблука ретельно миємо, чистимо від шкірки і серцевини. Натираємо на крупній терці.

2. Беремо три глибокі ємності.

4. У яєць відділяємо жовтки від білків у різні посудини.

5. У першій жовтки розтираємо з цукром.

 

6. У другій взбиваємо білки.

 

7. У третій вимішуємо борошно з кефіром.

 

8. Додаємо взбиті білки та розтерті з цукром жовтки до вимішаного з кефіром борошна.

 

9. До тіста додаємо ванільний цукор, порошок для печива або соду, терті яблука, ретельно все перемішуємо.

 

10. Розігріваємо олію на сковорідці, столовою ложкою викладаємо млинці (1 млинець=2-3 ст.ложки тіста).

 

11. Коли млинці зарум’яняться з одного боку, лопаткою перевертаємо їх на другий бік.

12. Готові млинці посипаємо цукровою, подаємо з сметаною, варенням, вимішаною сметаною з джемом або свіжими фруктами, медом.

Смачного ^.~

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>