Складники:

пшеничне борошно в.г…………1 скл.
кукурудзяне борошно………….1 скл.
цукор-пісок…………………1 скл.
молоко……………………..1 скл.
цукор-пудра…………………4 ст.л.
порошок для печива або сода ………….2 ч.л.
яйце куряче…………………1 шт.

Приготування:

1. Насипаємо пшеничне борошно.

 

2. Додаємо до нього кукурудзяне борошно.

 

3. В ту ж ємність насипаємо цукор.

 

4. Заливаємо молоком, додаємо порошок для печива і яйце.

 

5. Тісто ретельно вимішуємо.

 

6. Форму для випічки вистилаємо пергаментом, виливаємо в неї тісто, ставимо в розігріту духовку (200 С) і печемо до готовності (~30 хв).

 

7. Готовий малай посипаємо цукровою пудрою.

 

Смачного ^.~

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

1 коментар
  1. lilka коментує:

    Якщо брати соду, то її треба спочатку згасити кислотою (лимонним соком, винним оцтом) і змішати з борошном, а потім готувати по рецепту

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>