Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт
Також рекомендуємо переглянути рецепт Книдлі, запечені з грибною підливою від сайту традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua


Галушки картопляні з начинкою  (терта сира картопля і терта варена картопля, начинка – домашній сир). Рецепт: 

Складники:

варена картопля………1/2 кг
сира картопля………..1 кг
крохмаль картопляний….3 ч.л
сир домашній коров’ячий…..250 гр.
зелень кропу дрібнонарізана……3 ст.л.
копчена грудинка…………..4 плястерки
олія рослинна (соняшникова)…..5 ст.л.
сіль(бажано морська, за смаком), чорний перець горошком ( 5 шт.), чорний перець мелений (за смаком), лавровий листок (1-2 шт.)

Час приготування:1 год.

Кількість порцій: 6

Складність: середня

 

Приготування:

1.Варену в мундирі картоплю ще теплою чистимо і розминаємо товкачиком.

2. До цієї маси додаємо натерту на зубчатій терці і відтиснуту через марлю сиру картоплю, крохмаль, все ретельно перемішуємо.

 

3.Готуємо начинку: домашній сир розтираємо, додаємо дрібно посічену зелень кропу, солимо

4. Робимо галушки: набираємо картопляну масу ложкою, робимо заглибину, ставимо начинку, заліпляємо.

5.Зроблені галушки викладаємо на посипану борошном дошку.

6. 5 л. води доводимо до кипіння, додаємо лавровий листок, чорний перець горошком і 1 ст.л. олії. Обережно кладемо в окріп, виймаємо, коли галушки випливуть на поверхню.

7. Грудинку нарізаємо кубиками, обсмажуємо на олії і поливаємо готові галушки. За бажанням можна подати сметану

Також до книдлі дуже смачно подати з м’ясним гарніром куряча печінка з гвоздикою, грибною підливою
Смачного!

Рецепт Книдлів запечених тут http://etnocook.com.ua/knydli/

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

1 коментар
  1. lilka коментує:

    Також рекомендуємо переглянути рецепт Книдлі, запечені з грибною підливою

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>