1. Філе тунця нарізати порціями та обсмажити на середньому вогні на сковороді для хрусткої скоринки, але щоб всередині м’ясо було м’яким.
2. Готується паста бегіла: товчений часник додають у перемнуті відварені боби та вимішують з дрібнонарізаною петрушкою.
3. Помідори нарізуємо плястерками, підсмажуємо на оливковій олії.
3. Пасту накладаємо на готового тунця, зверху ставимо помідори та засипаємо сухарями з спеціями.
4. Тунця з пастою доготовлюють на грилі та заливають соусом сальса верде.
Приготування соусу сальса верде:
Зелений соус на Wikipedia
Цікаві факти: Зазвичай до риби подають біле вино, а до мяса – червоне. Тунець – єдина риба, до якої подають червоне вино