Анонс рецептів, статей та оглядів від українського кулінарного блоґу традиційної етнічної кухні Етнокук (25.09.17-01.10.2017)
26.09.2017 Куряче філе, тушковане з зеленню (фоторецепт)
Рецепт приготування ніжного низькокалорійного дієтичного курячого м’яса. Покроковий рецепт з детальним поясненням, покроковими фото приготування та корисними порадами від української традиційної етнічної кухні Etnocook
05.10.2017 Все, що потрібно знати про українські вареники (стаття-огляд, поради, фото)
Вареники – одна з найдавніших слов’янських страв, своєрідний кулінарний символ України. Пізнавальна стаття від Етнокук про всесвітньовідомі українські вареники, історію походження страви, способи приготування, рецепти.
07.10.2017 Японський зелений чай (стаття, фото, відео)
Продовження мого циклу статей про японську кухню, розповідь про різні сорти японського зеленого чаю. Про подорожі Країною Вранішнього Сонця читайте у моєму блозі Мандрівки Японією