Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт

суниці, перетерті з цукром

суниці, перетерті з цукром

Складники:

суниці………………..1 л

цукор…………………2 л

Спосіб приготування:

1.

ягоди суниці

ягоди суниці

Ягоди ретельно миємо, перебираємо: відкидаємо зелені листочки і зіпсуті ягідки, викладаємо на сито або чисте полотно для просушуваня.

2.

суниці з цукром

суниці з цукром

Ягоди пропускаємо через м’ясорубку, подрібнюємо блендером або залишаємо цілими,  засипаємо цукром, добре вимішуємо. Розфасовуємо в підготовлені банки і закриваємо кришками, тримаємо в холодному місці.

ягоди суниці з цукром в банці

ягоди суниці з цукром в банці

Можна також розфасувати ягоди в спеціальні пакети і заморозити

ягоди заморожені

ягоди заморожені

Примітки

  • так само можна приготовити червону смородину, чорну смородину, полуниці, малину, агрус, чорниці, ожину, журавлину
  • якщо просто закрити суміш в банки і поставити в холодне місце, вона може стояти більше 6 місяців. Якщо банку відкрити, то потрібно вибрати весь вміст якомога швидше

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>