Складники:
Гриби рижики………………..400 гр.
Олія рослинна (соняшникова)………5-6 ст.л
Зелень кропу………………….50 гр.
Сіль, перець чорний мелений
Час приготування: 1 год.
Кількість порцій: 2
Складність: просто
Приготування:
1. Гриби ретельно миємо, очищуємо, нарізуємо.
2. У глибокій сковорідці підігріваємо олію, додаємо чорний мелений перець, розмішуємо та засипаємо гриби.
3. Смажимо рижики у відкритій сковорідці на малому вогні 40 хв., весь час перемішуючи.
4. Коли гриби вже готові, солимо їх, додаємо дрібно нарізану зелень, ретельно все вимішуємо.
5. Подаємо з гарніром з вареної товченої картоплі. Смачного!
Ліля Тяжка
Перегляньте поради щодо грибів
А також покроковий рецепт приготування грибної підливи з фотографіями від Etnocook
Спільнота Etnocook в LJ: http://etnocook.livejournal.com/
Спільнота Etnocook в LJ: http://etnocook.livejournal.com/