Складники:
курячий бульйон…………1,5 – 2 л
плавлений сирок…………3 шт.
рис……………………………….1/2 скл.
листки щавелю…………….100 гр.
цибуля ріпчаста…………..1 шт. невеликих розмірів
перець болгарський…….1-2 шт. невеликих розмірів
зелень петрушки
сіль, перець чорний горошком, перець чорний мелений — за смаком
Кількість порцій:5
Час приготування: 30 хв.
Спосіб приготування:
1.
Щавель миємо, перебираємо від пошкоджених та пожовтілих листків та нарізуємо впоперек смужками.
2.
Цибулю миємо, чистимо, дрібно нарізуємо пластинками, а потім – на дрібні кубики.
3.
Цибулю пасеруємо на легенькому вогні 2-3 хв.
4.
Дрібно нарізуємо добре вимитий перець.
5.
Додаємо до цибулі перець та щавель, перемішуємо.
6.
Додаємо рис до овочів. Заливаємо бульйоном і варимо до готовності (коли інгредієнти стануть м’якими).
7.
Сирки нарізуємо дрібними кубиками, кладемо в миску, заливаємо склянкою води або бульйону і збиваємо до однорідного стану.
8.
Додаємо сирну масу до готового супу, солимо та перчимо. Прикрашаємо зеленню.
Смачного ^.^