пшеничне борошно в.г…………1 скл.
кукурудзяне борошно………….1 скл.
цукор-пісок…………………1 скл.
молоко……………………..1 скл.
цукор-пудра…………………4 ст.л.
порошок для печива або сода ………….2 ч.л.
яйце куряче…………………1 шт.
Приготування:
1. Насипаємо пшеничне борошно.
2. Додаємо до нього кукурудзяне борошно.
3. В ту ж ємність насипаємо цукор.
4. Заливаємо молоком, додаємо порошок для печива і яйце.
5. Тісто ретельно вимішуємо.
6. Форму для випічки вистилаємо пергаментом, виливаємо в неї тісто, ставимо в розігріту духовку (200 С) і печемо до готовності (~30 хв).
7. Готовий малай посипаємо цукровою пудрою.
Смачного ^.~
Якщо брати соду, то її треба спочатку згасити кислотою (лимонним соком, винним оцтом) і змішати з борошном, а потім готувати по рецепту
Якщо брати соду, то її треба спочатку згасити кислотою (лимонним соком, винним оцтом) і змішати з борошном, а потім готувати по рецепту