Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт [1]
Складники:
суниці………………..1 л
цукор…………………2 л
Спосіб приготування:
1.
Ягоди ретельно миємо, перебираємо: відкидаємо зелені листочки і зіпсуті ягідки, викладаємо на сито або чисте полотно для просушуваня.
2.
Ягоди пропускаємо через м’ясорубку, подрібнюємо блендером або залишаємо цілими, засипаємо цукром, добре вимішуємо. Розфасовуємо в підготовлені банки [5] і закриваємо кришками, тримаємо в холодному місці.
Можна також розфасувати ягоди в спеціальні пакети і заморозити
Примітки
- так само можна приготовити червону смородину, чорну смородину, полуниці, малину, агрус, чорниці, ожину, журавлину
- якщо просто закрити суміш в банки і поставити в холодне місце, вона може стояти більше 6 місяців. Якщо банку відкрити, то потрібно вибрати весь вміст якомога швидше