- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії

Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт [1]

11-ready-ukrainian-doughnuts-with-jam-in-japan- [2]


Складники:

Для тіста:

борошно пшеничне……………….500 гр.
молоко………………………..1 склянка (~200 мл.)
олія рослинна (харчова ріпакова)…………..50 гр.
дріжджі……………50 гр.
яйця……………..1 шт.
цукор…………….50 гр.
сіль…….4 гр. (за бажанням)

Для начинки:

яблучний джем (желеподібний)………………200 гр

Для приготування:

олія рослинна (харчова ріпакова)…………………….1 склянка

Для посипки (за бажанням):

цукор-пудра…………. 2-3 ст.л (за смаком)

1-pampuhy-japan [3]

Спосіб приготування:

1.

2-dough-doughnuts [4]

Борошно просіюємо, додаємо дріжджі, цукор, олію, яйце, дрібку солі, вливаємо тепле молоко (залежно від якості борошна його може знадобитися дещо більше або менше, тому слід вливати потрохи) і вимішуємо еластичне тісто, якому даємо постояти і підрости в теплому місці ~ 1 годину. Після того, як тісто збільшиться вдвічі, вимішати ще раз і залишити ще на пів години.

2.

3 roll the dough [5]

Тісто розкатуємо на посипаній борошном поверхні не дуже тонко, товщиною ~ 1 см.

3.

5-put-filling-for-pampushky [6]

Тісто ділимо на дві частини та викладаємо невелику кількість (~по 1 чайній ложечці) начинки через рівні проміжки, залежно від розміру форми для вирізання, інтервалом ~1-1,5 см.

4.

6 cut the doughnuts [7]

Накриваємо частину з начинкою другим кінцем тіста та вирізуємо невеликою формою круглі пампушки.

5.

7 prepare pampuhy [8]

Готуємо пампушки на добре розігрітій сковорідці у великій кількості олії (~4 хвилини з кожного боку). Готові пампухи ще гарячими посипаємо цукровою пудрою.

9-ready-ukrainian-pampushky-u-yaponiyi [9]

10-ready-ukrainian-pampushky-u-yaponiyi [10]

Приготуйте також традиційні Солодкі пампухи з маком [11]