• Категорії

  • _________________________________________

    Зміст

    Блог
    Анонс рецептів, статей та оглядів від українського кулінарного блоґу традиційної етнічної кухні Етнокук (25.09.17-01.10.2017)
    Японська страва Унагі-дон (Unadon) з японського вугра унагі
    Анонс страв і публікацій на українському кулінарному порталі Etnocook (18.09.17-24.09.2017)
    Темпура – популярна страва в японській кухні
    Анонс страв і публікацій на українському кулінарному порталі Etnocook (08.05.17-14.05.2017)
    Як приготувати млинець в офісі на корпусі комп’ютера
    Готувати можна всюди
    Булочки на заквасці – скільки займають часу?
    Як спекти Великодній хліб (паску) на заквасці, який точно вдасться – практичні поради
    Японські макети харчових продуктів – мистецтво виготовлення фейкових страв, яких не відрізниш від реальних
    Час розсади – що посадити на балконному городі
    Анонс страв і публікацій на українському кулінарному сайті Etnocook (06.03.17-12.03.2017)
    Проект Etnocook вітає з Новим Роком 2017!
    Свіжий кисломолочний сир
    Перепелині яйця – важливий елемент здорового харчування
    Японські солодощі в західному стилі з місцевими складниками
    Волоський горіх – цілющі властивості
    Анонс страв і публікацій на кулінарному сайті Etnocook (07.11.16-13.11.2016)
    Традиційні японські солодощі (ваґаші)
    Надзвичайні властивості звичайної петрушки
    Анонс страв і публікацій на кулінарному сайті Etnocook (17.10.16-23.10.2016)
    Японські рисові тістечка Мочі
    Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні
    Анонс страв і публікацій на кулінарному сайті Etnocook (10.10.16-16.10.2016)
    Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії
    З Новим Роком!
    Неетнічні продукти.Кукурудза
    Картопля японська
    Тайякі: японські солодощі
    Шябу-шябу: гаряча японська страва
    Анонс страв і публікацій на кулінарному сайті Etnocook (18.01.14-26.01.2014)
    Справжні японські суші і чим вони відрізняються від суші в Україні
    New Etnocook in english!
    Анонс страв і публікацій на кулінарному сайті Etnocook
    Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі
    З Новим Роком! Анонс на перший тиждень в новому 2014 році від кулінарного блогу Етнокук
    Японські ресторани. Частина І: історія, загальні дані, зовнішній вигляд
    Японський хліб
    Хліб: традиції приготування в давнину
    Народна мудрість про редьку
    Реакція Майлларда
    Як вибрати полуницю
    Сирні коники
    Неетнічні продукти. Картопля
    Перу гастрономічне

    Борщі
    Борщ
    Як бодібілдери і фотомоделі борщ варили (відео)
    Гарна реклама борщу

    Відео
    Все, що треба знати про вареники
    Японська страва Унагі-дон (Unadon) з японського вугра унагі
    Темпура – популярна страва в японській кухні
    Як приготувати млинець в офісі на корпусі комп’ютера
    Японські макети харчових продуктів – мистецтво виготовлення фейкових страв, яких не відрізниш від реальних
    Надзвичайні властивості звичайної петрушки
    Японські рисові тістечка Мочі
    Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні
    Картопля японська
    Тайякі: японські солодощі
    Шябу-шябу: гаряча японська страва
    Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі
    Agri-cube: японські технології для домашнього городництва
    Перу гастрономічне
    Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)
    Як бодібілдери і фотомоделі борщ варили (відео)
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)
    Декорація тарілки для десерту
    Етнічна їжа в м.Нью-Йорк
    Гарна реклама борщу
    Приготування Puerco Pibil від Роберта Родрігеса

    Вареники і галушки
    Сирні галушки з цільнозерновим борошном
    Вареники з маком
    Вареники з цільнозернового борошна, начинка – квашена капуста
    Вареники з сиром і овочами (парові)
    Вушка грибні
    Книдлі запечені
    Гречані вареники
    Вареники з сиром
    Ліниві вареники/галушки з картоплею
    Облизні
    Книдлі (галушки)

    Варення
    Виноградне варення

    Випічка
    Японські солодощі в західному стилі з місцевими складниками
    Пиріг з корицею
    Маковий завиванець
    Закрита піца кальцоне з тіста на заквасці
    Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії
    Великодня Паска
    Сирник
    Булки з козячим сиром
    Булки на хмелевій заквасці
    Хліб: традиції приготування в давнину
    Сирники
    Пиріг з фруктами
    Пампухи з маком
    Сочники житні
    Млинці житні
    Хліб на заквасці
    Облизні
    Пампушки житні
    Лимонний пиріг
    Яблучний пиріг
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням
    Торт з товчених горіхів
    Малай
    Млинці з тертими яблуками
    Медівник, посипаний горіхами

    Гарніри
    Сирні галушки з цільнозерновим борошном
    Перлова каша з свіжим сиром
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Вушка грибні
    Тетеря
    Нут з грибами
    Ліниві вареники/галушки з картоплею
    Деруни
    Крабове різото зі смаженими гребінцями
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Гриби рижики
    Книдлі (галушки)
    Каша гречана

    Декорації
    Декорація тарілки для десерту

    Другі страви
    Куряче філе, тушковане з зеленню
    Анонс страв і публікацій на українському кулінарному порталі Etnocook (18.09.17-24.09.2017)
    Сирні галушки з цільнозерновим борошном
    Вареники з маком
    Перлова каша з свіжим сиром
    Вареники з цільнозернового борошна, начинка – квашена капуста
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Стручкова квасоля (лопатки) в сметані з шкварками
    Свіжий кисломолочний сир
    Гречаники
    Курячі серця в сметанному соусі
    Квашена капуста з білими грибами (тушкована)
    Закрита піца кальцоне з тіста на заквасці
    Картопляники до риби, тушкованої з овочами
    Вареники з сиром і овочами (парові)
    Вушка грибні
    Капустяні галушки
    Шпундра
    Рижики солені
    Книдлі запечені
    Нут з грибами
    Кролик
    Гречані вареники
    Сирники
    Грибна підлива
    Вареники з сиром
    Пельмені сибірські
    Печінка куряча
    Ліниві вареники/галушки з картоплею
    Облизні
    Морський окунь, запечений в фользі
    Деруни
    Ковбаса домашня варена
    Крабове різото зі смаженими гребінцями
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Кабачки фаршировані сиром
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Форель, фарширована апельсинами
    Гриби рижики
    Лящ, запечений з яблуками
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)
    Книдлі (галушки)
    Каша гречана
    Свинячі нирки з картоплею
    Приготування Puerco Pibil від Роберта Родрігеса

    Закваски
    Закваска з хмелю
    Хлібна розчина (закваска для тіста)

    Запаси
    Виноградне варення
    Рижики солені
    Сушені помідори в олії
    Заготівля чорниць
    Суниці з цукром
    Зберігання готового варення
    Варення з полуниць

    Каші
    Перлова каша з свіжим сиром
    Каша гречана
    Каша манна

    Квас
    Український хлібний квас
    Буряковий квас

    Млинці та оладки
    Гречаники
    Сирники

    Морепродукти
    Крабове різото зі смаженими гребінцями

    Напої
    Український хлібний квас

    Підливи
    Грибна підлива
    Ліниві вареники/галушки з картоплею

    Підливи і соуси
    Курячі серця в сметанному соусі
    Кролик
    Грибна підлива
    Ліниві вареники/галушки з картоплею
    Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням

    Перші страви
    Суп з лисичками та галушками з цільнозерновго борошна
    Шпундра
    Чир
    Борщ
    Юшка рибна з грибами
    Порада дня: як зберегти рибу свіжою
    Порада дня: миття м’яса
    Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)
    Суп з овочами та сиром
    Місо-суп овочевий з рисом
    Як бодібілдери і фотомоделі борщ варили (відео)
    Етнічна їжа в м.Нью-Йорк
    Гарна реклама борщу

    Поради
    Все, що треба знати про вареники
    Булочки на заквасці – скільки займають часу?
    Як спекти Великодній хліб (паску) на заквасці, який точно вдасться – практичні поради
    Час розсади – що посадити на балконному городі
    Квашену капусту промивають холодною водою – кулінарна порада
    Свіжий кисломолочний сир
    Перепелині яйця – важливий елемент здорового харчування
    Волоський горіх – цілющі властивості
    Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні
    Як зняти плівку з печінки
    Порада дня: розтирання жовтків
    Порада дня: зберігання грибів
    Порада дня: зберігання молока
    Порада дня: кальцій в фруктах і ягодах
    Порада дня: цвітна капуста
    Порада дня: миття м’яса
    Порада дня: міцний бульйон
    Як вибрати полуницю
    Порада дня: як додати соусам особливий смак
    Зберігання готового варення
    Порада дня: як покращити смак калини

    Риба
    Картопляники до риби, тушкованої з овочами
    Морський окунь, запечений в фользі
    Форель, фарширована апельсинами
    Лящ, запечений з яблуками
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)

    Сакральні страви
    Вушка грибні
    Великодня Паска
    Борщ
    Пампухи з маком
    Кутя
    Гарна реклама борщу

    Салати та закуски
    Сушені помідори в олії
    Козячий сир в олії
    Сирні коники

    Солодкі страви
    Великодня Паска
    Медові цукерки
    Пампухи з маком
    Морозиво вершкове домашнє
    Млинці житні
    Облизні
    Яблучний пиріг
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням
    Торт з товчених горіхів
    Малай
    Млинці з тертими яблуками
    Медівник, посипаний горіхами
    Каша манна

    Солодкі страви та десерти
    Маковий завиванець
    Медові цукерки
    Налисники
    Морозиво вершкове домашнє
    Облизні
    Морозиво молочне
    Яблучний пиріг
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням

    Соуси
    Курячі серця в сметанному соусі
    Кролик
    Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням

    Стави з овочів
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Стручкова квасоля (лопатки) в сметані з шкварками
    Квашена капуста з білими грибами (тушкована)
    Картопляники до риби, тушкованої з овочами
    Вареники з сиром і овочами (парові)
    Вушка грибні
    Капустяні галушки
    Рижики солені
    Книдлі запечені
    Нут з грибами
    Гречані вареники
    Грибна підлива
    Деруни
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Кабачки фаршировані сиром
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Гриби рижики
    Книдлі (галушки)
    Свинячі нирки з картоплею

    Статті
    Все, що треба знати про вареники
    Застосування хмелю в традиційній етнічній українській кулінарії
    Анонс страв і публікацій на українському кулінарному порталі Etnocook (18.09.17-24.09.2017)
    Свіжий кисломолочний сир
    Перепелині яйця – важливий елемент здорового харчування
    Волоський горіх – цілющі властивості
    Надзвичайні властивості звичайної петрушки
    Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні
    Неетнічні продукти.Кукурудза
    Шябу-шябу: гаряча японська страва
    Козяче молоко
    Справжні японські суші і чим вони відрізняються від суші в Україні
    Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі
    Японські ресторани. Частина І: історія, загальні дані, зовнішній вигляд
    Японський хліб
    Хліб: традиції приготування в давнину
    Чорниці
    Зозулинець
    Реакція Майлларда
    Agri-cube: японські технології для домашнього городництва
    Сирні коники
    Неетнічні продукти. Картопля
    Перу гастрономічне
    Сочевиця (Lens)

    Страви з борошна
    Пиріг з корицею
    Маковий завиванець
    Закрита піца кальцоне з тіста на заквасці
    Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії
    Великодня Паска
    Булки з козячим сиром
    Булки на хмелевій заквасці
    Хліб: традиції приготування в давнину
    Сирники
    Пиріг з фруктами
    Пампухи з маком
    Сочники житні
    Млинці житні
    Хліб на заквасці
    Облизні
    Пампушки житні
    Лимонний пиріг
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням
    Торт з товчених горіхів
    Малай
    Млинці з тертими яблуками

    Страви з грибів
    Вушка грибні
    Рижики солені
    Нут з грибами
    Грибна підлива
    Гриби рижики

    Страви з капусти
    Квашена капуста з білими грибами (тушкована)

    Страви з картоплею
    Картопляники до риби, тушкованої з овочами
    Книдлі запечені
    Гречані вареники
    Деруни
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Гриби рижики
    Книдлі (галушки)
    Свинячі нирки з картоплею

    Страви з круп
    Перлова каша з свіжим сиром
    Гречаники

    Страви з м'яса
    Куряче філе, тушковане з зеленню
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Гречаники
    Курячі серця в сметанному соусі
    Шпундра
    Кролик
    Пельмені сибірські
    Печінка куряча
    Ковбаса домашня варена
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Свинячі нирки з картоплею
    Приготування Puerco Pibil від Роберта Родрігеса

    Страви з м'яса птиці
    Куряче філе, тушковане з зеленню
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Курячі серця в сметанному соусі
    Печінка куряча

    Страви з риби і морепродуктів
    Картопляники до риби, тушкованої з овочами
    Морський окунь, запечений в фользі
    Крабове різото зі смаженими гребінцями
    Форель, фарширована апельсинами
    Лящ, запечений з яблуками
    Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)

    Страви з сиром
    Перлова каша з свіжим сиром
    Свіжий кисломолочний сир
    Вареники з сиром і овочами (парові)
    Гречані вареники
    Вареники з сиром

    Страви з яєць
    Омлет (яйця, в’ялене м’ясо, помідори і пармезан)

    Супи
    Суп з лисичками та галушками з цільнозерновго борошна
    Чир
    Суп з овочами та сиром
    Місо-суп овочевий з рисом

    Фоторецепти
    Куряче філе, тушковане з зеленню
    Суп з лисичками та галушками з цільнозерновго борошна
    Український хлібний квас
    Сирні галушки з цільнозерновим борошном
    Вареники з маком
    Перлова каша з свіжим сиром
    Вареники з цільнозернового борошна, начинка – квашена капуста
    Філе індички тушковане з свіжою та квашеною капустою та зеленню
    Стручкова квасоля (лопатки) в сметані з шкварками
    Курячі серця в сметанному соусі
    Квашена капуста з білими грибами (тушкована)
    Пиріг з корицею
    Маковий завиванець
    Великодня Паска
    Сирники
    Грибна підлива
    Пельмені сибірські
    Млинці житні
    Хліб на заквасці
    Ліниві вареники/галушки з картоплею
    Хлібна розчина (закваска для тіста)
    Облизні
    Морський окунь, запечений в фользі
    Деруни
    Ковбаса домашня варена
    Сочевиця з тушкованими овочами
    Кабачки фаршировані сиром
    Суп з овочами та сиром
    Овочі з м’ясом в соусі карі
    Місо-суп овочевий з рисом
    Варення з полуниць
    Книдлі (галушки)
    Каша гречана
    Млинці з сметаннною поливкою і варенням
    Свинячі нирки з картоплею
    Торт з товчених горіхів
    Малай
    Млинці з тертими яблуками

    Юшки
    Суп з лисичками та галушками з цільнозерновго борошна
    Шпундра
    Юшка рибна з грибами

    Японська кухня
    Японська страва Унагі-дон (Unadon) з японського вугра унагі
    Темпура – популярна страва в японській кухні
    Японські макети харчових продуктів – мистецтво виготовлення фейкових страв, яких не відрізниш від реальних
    Японські солодощі в західному стилі з місцевими складниками
    Традиційні японські солодощі (ваґаші)
    Японські рисові тістечка Мочі
    Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії
    Картопля японська
    Тайякі: японські солодощі
    Шябу-шябу: гаряча японська страва
    Справжні японські суші і чим вони відрізняються від суші в Україні
    Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі
    Японські ресторани. Частина І: історія, загальні дані, зовнішній вигляд
    Японський хліб

    >