Печінка

Існує декілька порад щодо очищення печінки від плівок перед приготуванням:

  • натерти поверхню печінки крупною кухонною сіллю
  • заморожену печінку злегка помити водою і акуратно зняти плівку
  • свіжу печінку облити дуже холодною водою, а потім теплою (можна на декілька хвилин замочити),  зробити надріз і акуратно відділити плівку з усього шматка
  • обшпарити шматок окропом або занурити в гарячу воду на пів хвилини, потім зробити надріз і обережно очистити печінку

Більше порад щодо приготування м’яса

Рецепт приготування курячої печінки від Etnocook http://etnocook.com.ua/pechinka-kuryacha/

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>