- Etnocook: сайт етнічної кухні - http://etnocook.com.ua -

Сирники

Сирники
Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт [1]

Сирники [2]

Сирники

Складники:
сир домашній з коров’ячого молока……….700 г.
яйця курячі………………….3 шт.

борошно пшеничне………….50 гр.
цукор……………………50 гр.
цукор ванільний…………..5 гр.
сіль……………………дрібку, на кінчику ножа
родзинки…………………2 ст.л
масло солодковершкове…………..200 гр.
сухарі з білої булки терті………4 ст.л.

складники для сирників [3]

складники для сирників


Кількість порцій:
5
Час приготування: 1 год.
Складність:просто

Спосіб приготування:

1.

маса для сирників [4]

маса для сирників

Жовтки відділяємо від білків, білки збиваємо в густу піну. Сир ретельно розминаємо, додаємо жовтки, збиті білки, цукор, ванільний цукор, сіль, родзинки, все вимішуємо і додаємо борошно.

2.

формуємо сирники [5]

формуємо сирники

Формуємо невеликі на пів долоні сирники, обкачуємо в борошні і мелених сухарях, смажимо на розігрітому на сковорідці маслі на маленькому вогні до золотистого кольору. Для поливки використовуємо сметану з цукром, сироп, варення

Смачного!

сирники готові [6]

сирники готові


Примітки: