- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Суп з овочами та сиром

готовий суп з овочами та зеленню [1]

готовий суп з овочами та зеленню

Складники:

курячий бульйон…………1,5 – 2 л

плавлений сирок…………3 шт.

рис……………………………….1/2 скл.

листки щавелю…………….100 гр.

цибуля ріпчаста…………..1 шт. невеликих розмірів

перець болгарський…….1-2 шт. невеликих розмірів

зелень петрушки

сіль, перець чорний горошком, перець чорний мелений — за смаком

Кількість порцій:5

Час приготування: 30 хв.

 

Спосіб приготування:

1.

щавель [2]

нарізуємо щавель

Щавель миємо, перебираємо від пошкоджених та пожовтілих листків та нарізуємо впоперек смужками.

2.

цибуля нарізана [3]

дрібно нарізуємо цибулю

Цибулю миємо, чистимо, дрібно нарізуємо пластинками, а потім – на дрібні кубики.

3.

пасеруємо цибулю [4]

дрібнонарізану цибульку пасеруємо на маленькому вогні до пом'якшення та легкого зарум'янення

Цибулю пасеруємо на легенькому вогні 2-3 хв.

4.

перець червоний нарізуємо [5]

нарізуємо перець

Дрібно нарізуємо добре вимитий перець.

5.

овочі тушкуємо в власному соці на маленькому вогні [6]

овочі тушкуємо в власному соці на маленькому вогні

Додаємо до цибулі перець та щавель, перемішуємо.

6.

додаємо рис [7]

додаємо рис до овочів в каструлі

Додаємо рис до овочів. Заливаємо бульйоном і варимо до готовності (коли інгредієнти стануть м’якими).

7.

сир нарізуємо кубиками та заливаємо теплим бульйоном [8]

сир нарізуємо кубиками та заливаємо теплим бульйоном для розм'якшення

вимішаний сир [9]

вимішуємо сир з бульйоном

Сирки нарізуємо дрібними кубиками, кладемо в миску, заливаємо склянкою води або бульйону і збиваємо до однорідного стану.

8.

суп [10]

суп з овочами і сиром

Додаємо сирну масу до готового супу, солимо та перчимо. Прикрашаємо зеленню.

Смачного ^.^