- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Суниці з цукром

Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт [1]

суниці, перетерті з цукром [2]

суниці, перетерті з цукром

Складники:

суниці………………..1 л

цукор…………………2 л

Спосіб приготування:

1.

ягоди суниці [3]

ягоди суниці

Ягоди ретельно миємо, перебираємо: відкидаємо зелені листочки і зіпсуті ягідки, викладаємо на сито або чисте полотно для просушуваня.

2.

суниці з цукром [4]

суниці з цукром

Ягоди пропускаємо через м’ясорубку, подрібнюємо блендером або залишаємо цілими,  засипаємо цукром, добре вимішуємо. Розфасовуємо в підготовлені банки [5] і закриваємо кришками, тримаємо в холодному місці.

ягоди суниці з цукром в банці [6]

ягоди суниці з цукром в банці

Можна також розфасувати ягоди в спеціальні пакети і заморозити

ягоди заморожені [7]

ягоди заморожені

Примітки