Рецепти традиційної етнічної кухні Etnocook

За алфавітом

А

Б

Борщ (червоний, українська кухня)

Простий та доступний фоторецепт приготування справжнього українського борщу з буряковим квасом від традиційної етнічної кухні Etnocook

Булки з козячим сиром (українська кухня)

Детальний опис з фото простого рецепту приготування українських булок на заквасці, начинка – козячий сир від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

Булки на хмелевій заквасці (українська кухня)

Детальний покроковий український рецепт пишних булок на природній заквасці з шишок хмелю від кулінарного сайту традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

Буряковий квас (українська кухня)
Рецепт як приготувати старовинний український етнічний буряковий квас для борщу від кулінарного блоґу традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

В

Вареники з сиром і овочами (парові) (українська кухня)

 Рецепт приготування ніжних пухких вареників на пару з тіста на домашній заквасці від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

Варення з полуниць (українська кухня)

 Рецепт Полуничного Варення від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

Великодня Паска  (українська кухня)

Детальний опис з фото простого рецепту приготування українського Великоднього хліба від традиційної етнічної кухні Etnocook.com.ua

Виноградне варення

Вушка грибні

Г

Галушки картопляні з начинкою (українська кухня)

Гриби рижики

Грибна підлива

Гречані вареники

Ґ

Д

Декорації

Деруни

Е

Є

Ж

З

Заготівля чорниць

Закваска для тіста (найпростіша)

Закваска з хмелю

Закрита піца кальцоне з тіста на заквасці

І

Й

К

Кабачки фаршировані

Каша гречана

Картопляники до риби, тушкованої з овочами

Капустяні галушки

Квашена капуста з білими грибами (тушкована)

Книдлі запечені

Книдлі (картопляні галушки)

Ковбаса домашня

Козячий сир в олії

Крабове різото зі смаженими гребінцями

Кролик

Курячі серця в сметанному соусі

Кутя

Л

Лящ, запечений з яблуками

Лимонний пиріг

Ліниві вареники/галушки з картоплею

М

Малай

Маковий завиванець

Медівник, посипаний горіхами

Медові цукерки

Місо-суп овочевий з рисом

Млинці житні

Млинці з тертими яблуками

Млинці з сметаннною поливкою і варенням

Морський окунь в фользі

Морозиво вершкове домашнє

Н

Налисники

Нут з грибами

О

Облизні

Омлет (яйця, в’ялене м’ясо, помідори і пармезан)

Овочі з м’ясом в соусі карі

П

Пампухи з маком

Пампушки житні

Пельмені сибірські

Печінка куряча з гвоздикою

Пиріг з корицею

Пиріг з фруктами

Р

Рижики солені

С

Свинячі нирки з картоплею

Сирник (українська страва)

Сирники

Сочевиця з тушкованими овочами

Сочники житні

Суниці з цукром

Суп з овочами та сиром

Сушені помідори в олії

Т

Тетеря

Торт з товчених горіхів

Тунець з бегілою від шеф кухаря ресторану Ambrosia (Мальта)

Троянда з тіста для декору торта

У

Ф

Філе індички в винному соусі і тушена капуста на гарнір

Форель, фарширована апельсинами

Х

Хліб на заквасці (живий хліб)

Ц

Ч

Чорниці

Чир

Ш

Шпундра

Щ

Ю

Юшка рибна з грибами

Я

Яблучний пиріг

Японська темпура в клярі із соусом понзу (рецепт+відео)

 

 

Статті

Сирні коники

Неетнічні продукти. Картопля

Неетнічні продукти.Кукурудза

Перу гастрономічне

Сочевиця (Lens)

Чорниці

Лікарська рослина Зозулинець

Реакція Майлларда

Agri-cube: японські технології для домашнього городництва

Перепелині яйця – важливий елемент здорового харчування 

Японські солодощі в західному стилі з місцевими складниками

Волоський горіх – цілющі властивості

Традиційні японські солодощі (ваґаші)

Надзвичайні властивості звичайної петрушки

Японські рисові тістечка Мочі

Кріп пахучий – одна з найпоширеніших видів зелені в Україні

Пампушки з яблучним джемом. Зроблені в Японії

Картопля японська

Тайякі: японські солодощі

Шябу-шябу: гаряча японська страва

Козяче молоко

Справжні японські суші і чим вони відрізняються від суші в Україні

Японські заклади харчування “однієї страви”: де найкраще готують суші, шябу-шябу, темпуру і унаґі

Японські ресторани. Частина ІІ: інтер’єр

Японські ресторани. Частина І: історія, загальні дані, зовнішній вигляд

Японський хліб

Хліб: традиції приготування в давнину

Зозулинець

Поради

Фрукти і ягоди

Заготівля чорниць

Овочі

Народна мудрість про редьку

М’ясо

Як зняти плівку з печінки

Риба

Порада дня: як зберегти рибу свіжою

Яйця

Порада дня: розтирання жовтків

 

>