Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт

пляцок з фруктами

пляцок з фруктами

Складники:
борошно пшеничне…………1 склянка
цукор…………………..0,5 склянки

молоко коров’яче…………1 склянка
ванільний цукор………….1 ч.л.
масло солодковершкове…….50 гр.
яйце куряче……………..1 шт.
розпушувач тіста…………2 ч.л.
мандаринова цедра………..1 ч.л.

Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 год.
Складність: просто

Спосіб приготування:
1.

підготовлена форма

підготовлена форма

Борошно просіюємо, вимішуємо з розпушувачем тіста, додаємо цукор, ванільний цукор, мандаринову цедру, яйце, розтоплене масло, вливаємо тепле молоко і збиваємо віничком. Підготовлюємо форму: змащуємо маслом і викладаємо шматочки фруктів.

2.

заливаємо фрукти тістом

заливаємо фрукти тістом

Заливаємо підготовлені фрукти рівномірно тістом.

3.

випечений пляцок

випечений пляцок

Запікаємо пиріг у нагрітій 180С духовці ~30 хв.

Як спечеться, одразу посипаємо цукром-пудрою, подаємо з ягодами, йогуртом, варенням

Примітки:

  • замість фруктів можна взяти будь-які ягоди
  • готовність пляцку перевіряється зубочисткою: потрібно легенько проколоти поверхню і засунути в пляцок зубочистку, якщо вона легко вийде назад – пиріг готовий

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>