- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Омлет (яйця, в’ялене м’ясо, помідори і пармезан)

 

[1]яйця курячі……………………7 шт.
в’ялене м’ясо………………. 2-3 тоненькі плястерки
сметана……………………….1 ст.л.
борошно пшеничне……………….1 ст.л.

оливкова олія…………………4 ст.л
помідори……………………..4 шт. середніх розмірів
твердий сир тертий (пармезан)……….4 ст.л
сіль
зелень кропу

Приготування:

1. Розігріваємо олію на широкій сковорідці і підсмажуємо м’ясо.

2. Яйця збиваємо з сметаною, сіллю і борошном.

3. заливаємо тістом м’ясо, смажимо до загустіння.

4. Помідори ошпарюємо окропом, чистимо, ріжемо плястерками, викладаємо на тісто, посипаємо сиром і кладемо сковорідку в розігріту (220 С) духовку на ~15хв.

5 Перед подачею на стіл посипати дрібнонарізаною зеленню.

[2]