морський окунь

морський окунь

Складники:

Риба морський окунь – 1 шт.

кукурудза цукрова консервована – 1 склянка

лимонний сік – 2 ч.л

оливкова олія – 2 ст.л.

кефір – 3 ст.л.

свіжа зелень чебрецю та зелена цибуля

сіль, перець чорний мелений – за смаком

 

Кількість порцій: 2

Час приготування: ~ 1 год.

 

Спосіб приготування:

1.

підготовлюємо рибу

підготовлюємо рибу

Рибу ретельно миємо, очищуємо від луски та нутрощів, відрізаємо голову. Якщо риба заморожена, то розморожувати найкраще в холодильнику або при кімнатній температурі. Занурювати в холодну воду чи розморожувати в мікрохвильовій печі не рекомендується, бо риба буде менш соковита.

2.

червона риба, натерта зеленню

червона риба, натерта зеленню

Підготовлену рибу поливаємо лимонним соком, солимо та перчимо, натираємо дрібнонарізаною свіжою зеленню чебрецю та цибулі, які попередньо вимішуємо з оливковою олією.

3.

додаємо кефір

додаємо кефір

Додаємо кефір.

4.

риба з складниками

риба з складниками

До риби додаємо кукурудзу, всі складники вимішуємо та даємо настоятися ~10-15 хв.

5.

загортаємо у фольгу

загортаємо у фольгу

Загортаємо рибу разом з складниками в фольгу та запікаємо в духовці ~35 хв., в режимі конвекції ~30 хв.

Смачного!

Риба червоний окунь морський запечена в фользі з кукурудзою

Риба червоний окунь морський запечена в фользі з кукурудзою

 

 

 

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>