- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Млинці з сметаннною поливкою і варенням

[1]

Склад:
борошно пшеничне в.г…… 3 скл.
молоко………………………. 2 скл.
яйця перепелині…………. 4 шт

дріжджі………………………. 1 пакетик сухих дріжджів (слідкувати за інструкцією) або 25 гр. свіжих
цукор ……………………….. 1/2 скл.
цукор ванільний ……….. 1 ч.л.
вершки ……………………. 5 ст.л.

Приготування:

1. До просіяного борошна додаємо дріжджі

[2]

 

2. До борошна доливаємо тепле молоко і ретельно вимішуємо.

[3]

3. Всипаємо в тісто ванільний і звичайний цукор, весь час перемішуючи тісто дерев’яною ложкою.

[4]

 

4.  Перепелині яйця миємо щіткою, відділяємо жовток від білка, додаємо до тіста жовтки, а потім збиті білки. Потім вливаємо вершки і все це вимішуємо

[5]

5. Готове тісто накриваємо чистим рушником і ставимо в тепле місце, щоб підросло.

[6]

 

6. Набираємо тісто ложкою і смажимо на сковорідці з розігрітою олією з обох боків.

[7]

 

7. Готові млинці поливаємо поливкою,яку готуємо так до сметани додаємо варення і перемішуємо.

[1]