Склад:
борошно пшеничне в.г…… 3 скл.
молоко………………………. 2 скл.
яйця перепелині…………. 4 шт

дріжджі………………………. 1 пакетик сухих дріжджів (слідкувати за інструкцією) або 25 гр. свіжих
цукор ……………………….. 1/2 скл.
цукор ванільний ……….. 1 ч.л.
вершки ……………………. 5 ст.л.

Приготування:

1. До просіяного борошна додаємо дріжджі

 

2. До борошна доливаємо тепле молоко і ретельно вимішуємо.

3. Всипаємо в тісто ванільний і звичайний цукор, весь час перемішуючи тісто дерев’яною ложкою.

 

4.  Перепелині яйця миємо щіткою, відділяємо жовток від білка, додаємо до тіста жовтки, а потім збиті білки. Потім вливаємо вершки і все це вимішуємо

5. Готове тісто накриваємо чистим рушником і ставимо в тепле місце, щоб підросло.

 

6. Набираємо тісто ложкою і смажимо на сковорідці з розігрітою олією з обох боків.

 

7. Готові млинці поливаємо поливкою,яку готуємо так до сметани додаємо варення і перемішуємо.

 

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

2 коментарі
  1. vzahalinijak коментує:

    А що за варення таке фіолотове?

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>