Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт

медові цукерки

медові цукерки

Складники:
мед…………200 г
мак…………50 г

За бажанням:
сушені вишні…..~10 г,за смаком
родзинки…………..~10 г,за смаком
горіхи………..~10 г,за смаком
курага………..~10 г,за смаком

Час приготування:~45 хв.

Спосіб приготування:


1.

мед з маком для медових цукерок

мед з маком для медових цукерок

Мед викладаємо в кастрюлю. До меду додаємо мак, за бажанням також нарізані горіхи, вишні без кісточок, родзинки, курагу. Ретельно все вимішуємо.

2.

доводимо масу до кипіння

доводимо масу до кипіння

Доводимо до кипіння на малому вогні, весь час помішуючи.

3.

маса для медових цукерок

маса для медових цукерок

Виливаємо масу на спеціально підготовану поверхню (можна для цього вогнетривку пательню для випічки вистлати провощеним папером). Даємо застигнути, але не зовсім засохнути.

4.

медові цукерки

медові цукерки

Нарізуємо шматочки цукерок, подаємо з гарячими напоями або як самостійний десерт

Смачного!

Примітки:

  • коріхи часто попередньо підсмажуються до золотистого кольору на сухій пательні
  • при бажанні нарізані цукерки також можна обкачати в товчених горіхах, солодких товчених сухариках, какао

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>