- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Малай

[1]Складники:

пшеничне борошно в.г…………1 скл.
кукурудзяне борошно………….1 скл.
цукор-пісок…………………1 скл.
молоко……………………..1 скл.
цукор-пудра…………………4 ст.л.
порошок для печива або сода ………….2 ч.л.
яйце куряче…………………1 шт.

Приготування:

1. Насипаємо пшеничне борошно.

[2]

 

2. Додаємо до нього кукурудзяне борошно.

[3]

 

3. В ту ж ємність насипаємо цукор.

[4]

 

4. Заливаємо молоком, додаємо порошок для печива і яйце.

[5]

 

5. Тісто ретельно вимішуємо.

[6]

 

6. Форму для випічки вистилаємо пергаментом, виливаємо в неї тісто, ставимо в розігріту духовку (200 С) і печемо до готовності (~30 хв).

[7]

 

7. Готовий малай посипаємо цукровою пудрою.

[8]

 

Смачного ^.~