- Etnocook: сайт етнічної кухні - https://etnocook.com.ua -

Крабове різото зі смаженими гребінцями

httpv://www.youtube.com/watch?v=f5PW1Xujbfo&feature=related

рис [1]

рис готовий для різото

Складники:

рис

масло

цибуля

біле вино

курячий бульйон

м’ясо краба

шафран

морські гребінці

для соусу: масло, вершки, кріп

Приготування:

1. Підсмажити рис на маслі, додавши дрібнонарізану цибулю та біле вино.

2. Додати курячий бульйон та, весь час помішуючи, приготувати різото.

3. Вимішати м’ясо краба з шафраном і додати до різото.

4.Морські гребінці підсмажити та додати до готового гарніру.

5. З масла, вершків та кропу приготувати соус.

Ресторан Le Nautique [2]