Складники:

Гриби рижики………………..400 гр.

Олія рослинна (соняшникова)………5-6 ст.л

Зелень кропу………………….50 гр.

Сіль, перець чорний мелений

Час приготування: 1 год.

Кількість порцій: 2

Складність: просто

 

Приготування:

1. Гриби ретельно миємо, очищуємо, нарізуємо.

2. У глибокій сковорідці підігріваємо олію, додаємо чорний мелений перець, розмішуємо та засипаємо гриби.

3. Смажимо рижики у відкритій сковорідці на малому вогні 40 хв., весь час перемішуючи.

4. Коли гриби вже готові, солимо їх, додаємо дрібно нарізану зелень, ретельно все вимішуємо.

5. Подаємо з гарніром з вареної товченої картоплі. Смачного!

Ліля Тяжка

Перегляньте поради щодо грибів

А також покроковий рецепт приготування грибної підливи з фотографіями від Etnocook

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

1 коментар
  1. lilka коментує:

    Спільнота Etnocook в LJ: http://etnocook.livejournal.com/

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>