Всі фото клікабельні, а також можна швидко та зручно роздрукувати рецепт

індичка тушкована капуста український рецепт Етнокук

Український рецепт індички, тушкованої з овочами, від кулінарного сайту традиційної етнічної кухні Etnocook

Складники: Зеленим кольором виділено інгредієнти, без яких можливо приготувати страву (у випадку алергії чи смакових уподобань)
Складники:
філе індички……..600 гр.
олія рослинна (соняшникова) ……..50 мл.
свіжа білокачанна капуста….350 гр
квашена капуста……………150 гр
вода……………50 мл
цибуля ріпчаста……1 шт. середніх розмірів
зелень цибулі………..50 гр., за смаком
зелень кропу………..50 гр., за смаком
часник………….2-3 зубчики, за смаком
сіль………… ~ 4 гр., за смаком
цукор…………..~2 гр., за смаком
чорний перець мелений…………..~ 2 гр., за смаком
чорний перець горошком………..~ 3 шт., за смаком
лавровий лист…………~ 2 шт., за смаком

Індиче філе тушковане з капустою українська страва від Етнокук, рецепт

Складники: індиче філе, капуста білокачанна свіжа, квашена капуста, цибуля, часник

Час приготування: 1 год.

Кількість порцій: 4

Спосіб приготування:

1.

м'ясо індика з овочами український рецепт приготування від блоґу етнічних страв Etnocook

1. Цибулю дрібно нарізуємо, часник роздавлюємо, капусту шаткуємо

Філе індички нарізуємо порційними шматками і вимішуємо з сіллю, цукром та спеціями, даємо постояти пів години. Свіжу капусту тонко шаткуємо, часник роздавлюємо, цибулю дрібнонарізуємо.

2.

Приготування овочів з дієтичним тушкованим індичим філе рецепт української страви від кулінарного блоґу Етнокук

2. На підігрітій сковорідці з олією тушкуємо цибулю та свіжу капусту до розм’якшення

2. На сковорідці підігріваємо олію, тушкуємо цибулю та свіжу капусту до розм’якшення на маленькому вогні з закритою кришкою ~ 10 хв., час від часу помішуючи.

3.

Дієтичне філе індички з квашеною та свіжою капустою український рецепт страви від кулінарного блогу народної кухні Етнокук

3. Додаємо філе індички, квашену капусту, часник

Додаємо підготовлене м’ясо індика, помиту холодною водою квашену капусту, часник, накриваємо кришкою, додаємо 50 мл. води і тушкуємо на малому вогні ~ 30-45  хв., до готовності м’яса, час від часу перемішуючи овочі та перевертаючи м’ясо.

4.

Індичка та тушковані овочі, український рецепт від блоґу традиційної етнічної слов'янської кухні Etnocook

Готове філе індички та овочі подаємо з підливою та зеленню

5. При подачі на стіл індиче філе, тушковане з овочами за українським традиційним рецептом, страву слід полити підливою, яка утворилася при тушкуванні та посипати дрібнонарізаною зеленню.

Смачного ^.~

Примітки:

  • під час тушкування, можливо, потрібно буде додавати ще пару ложок рідини
  • воду можна замінити молоком або бульйоном
  • для згущення соусу можна використовувати чайну ложку крохмалю (кукурудзяного, картопляного) або підсмажене до золотистого кольору борошно

Роздрукувати рецепт Роздрукувати рецепт

2 коментарі
  1. Євген коментує:

    А навіщо, напочатку було вказано борошно і молоко, для прикола.

    • lilka коментує:

      перший, хто побачив)

      молоко можна замінити водою або і не використовувати, якщо капуста достатньо соковита

      борошно чи крохмаль також за смаком для згущення соусу

Залишити коментар

Додати зображення до коментаря

>